Információk

Bayer féreghajto

bayer féreghajto

Minden további 5 ttkg, adjunk egy további fél tabletta. A tabletta étellel vagy anélkül is bevehető.

A kutyák és macskák helyes táplálása

Hozzáférés a normális étrend nem kell korlátozni előtt vagy a kezelés után. A tablettákat kell adni egyszeri beadásra.

Legjobbnak értékeltek

A kezelő állatorvost kell kérni szükségességét és bayer féreghajto ismételje a kezelést. Nem használható súlyú kutyák kevesebb, mint 2 kg. Hatásos a bizonyos fonál és galandférgek.

A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. A fél tabletta felhasználható: 7 napig. A galandféreg fajokkal történő újrafertőződés gyakran előfordul, ha a köztigazdák, mint bolha, egér stb. Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések.

Ebben fix kombinációban pirantei és Febantel szinergetikusan ellen fonálférgek ascarides, kampósférgekkel és ostorférgek a kutyák. Különösen hatásspektrumra kiterjed Toxocara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum és Trichuris vulpis.

Oldaltérkép Féregtelenítés Mivel szabad szemmel nem látható és nem érzékelhető, mikor fertőződik meg a kutya a férgekkel, ezért célszerű mind a fonál- mind a galandférgek ellen ható széles-spektrumú féregtelenítővel kezelni kutyáját. Mivel nincs se tabletta, se injekció, melynek segítségével megelőzhető lenne a férgesség, ezért csak rendszeresen végzett féregtelenítéssel tudjuk csökkenteni a férgek számát és a környezeti szennyezést, a humán fertőződés lehetőségét.

A hatásspektrumát praziquantelt kiterjed galandféreg fajok a kutyák. Különösen magában foglalja az összes Taenia fajokat, valamint a Multiceps multiceps, Dipylidium caninum, Echinococcus granulosus és Echinococcus multilocularis.

bayer féreghajto

Prazikvantel elleni cselekményeket minden bél szakaszban a paraziták. Pirantel működik a nikotin, a kolinerg agonista, ami görcsös bénulás fonálférgek keresztül depolarizáló neuromuszkuláris blokk. A féregirtó hatásosságát Febantel annak köszönhető, hogy az a képessége, hogy gátolja a polimerizációs tubulin a mikrotubulusok.

bayer féreghajto pinworms a hólyagban

Az így kapott strukturális és funkcionális anyagcserezavarok kimeríti a parazita energiaforrások és megölni nap. Prazikvantel nagyon gyorsan felszívódik bayer féreghajto parazita felületek és egyenletesen oszlik el a testüket.

a helminthiasis laboratóriumi diagnosztikájának korszerű módszerei giliszta emberben tünetek

Ez súlyos károkat okoz az kültakaró, ami az anyagcsere felborulása, onnan pedig a halál. Felszívódás igen gyors elérése maximális szérumszint belül 0, órán át.

  1. Ne használja a kiscicák 8 hetesnél fiatalabb vagy kisebb súlyú, mint 0,5 kg.
  2. Emberi féreghajtó tabletta
  3. Hatékony az orsóférgekre Toxocara canis, Toxascaris leoninakampósfejű férgekre Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninumés az ostorférgekre Trichuris vulpis.
  4. Szuper vastagbél tisztító ölni élősködők
  5. Drontal Plus féregtelenítő tabletta (10kg) A.U.V. - Felelős Állattartás
  6. Férgek egy öt hónapos kisbabában

A felszívódást követően a gyógyszer széles körben oszlik a testen keresztül. A plazmafehérjékhez való kötődés magas.

bayer féreghajto

Prazikvantel gyorsan metabolizálódik a májban, ami az inaktív metabolitok. Bayer féreghajto eliminációs felezési idő a kutyák mintegy 3 óra. Pirantel mint embonáthogy egy alacsony víz-oldható vegyület, gyengén szívódik fel a gyomor-bél traktusban, elérve a végső részei a bél.

bayer féreghajto

Febantel egy pro-drog, orális adagolást követően az orális felszívódás metabolizálódik fenbendazollá és oxfendazol, a kémiai entitások gyakorolva a féreghajtó hatás. Az aktív metabolitok kiválasztódnak bélsárral.