Betegség megnevezésének szinonímái:

Enterobiosis pinworm

Témák Reklám Ha egy kifejezést keresett és nem talált, akkor javasoljuk, hogy keresse meg a megfelelő betűt, kattintson enterobiosis pinworm, és induljon el lefelé az oldalon, amíg a keresett kifejezést meg nem találja. Néha két hétbe is beletelik, míg az oldalunk be van indexelve a keresőszerverekkel és a keresőablakon keresztül egy új szó megtalálható.

fereg vagy típusú kerekférgek helmintái

Ha nem találja a keresett kifejezést: Próbálja megnézni az Angol Szótárbanugyanis a magyar orvosi kifejezéseket gyakran angolokkal helyettesítik. Szintén meg lehet próbálni a Rövidítések Szótártha rövidítésről van szó. Van sok szó, aminek magyarázata hosszabb terjedelmű, ezért nem fér el egy sorba.

Az elvégzett vizsgálatok szerint, Enterobius vermicularis Megszerzett az afrikai ember, és onnan elkísérte a fajokat az összes kontinensen. A paleoparazitológia adatai lehetővé teszik a fertőzés diszperziós útvonalainak rekonstrukcióját.

Ezeket a Lexikon részlegben helyeztük el. Az összetett szavakat próbálja meg lebontani egyszerűbbekre.

Az otthoni enterobiózis ilyen expozíciós formákkal kezelhető: Növényi receptek a bepermetések kezelésére pinworms A pinwormok eltávolítása érdekében a fokhagymát klónzásként használják.

Gyakori hiba az Y es az I felcserélése. Enterobiosis pinworm hiba az PH es az Enterobiosis pinworm felcserélése.

enterobiosis pinworm egy felnőtt emberi kerekes féreg él

Gyakori hiba az C es az K felcserélése. Adatbázisunk az OrvosiSzotar.

ENTEROBIASIS -- PINWORM -- STRUCTURE -- LIFE CYCLE -- SYMPTOMS -- BY PHANINDRA GUPTA

Reklám Reklám © Pirula. Az enterobiosis pinworm vagy más döntés csak szakképzett egészségügyi szolgáltatóval való megvitatás után hozandó.

Nem vállalunk semmilyen felelősséget bármilyen sérülésért vagy egészségügyi balesetért, ami az internetes oldalunkon található információk használatával összefüggésbe hozható.

enterobiosis pinworm