Tekergők (Harry Potter)

Feregfark angolul

Tartalom

  Ők négyen hozták létre a Tekergők Térképét, mely a harmadik kötetben Harry tulajdonába kerül Feregfark angolul feregfark angolul, Fred és George jóvoltából. Féregfark, Holdsáp, Ágas és Tapmancs barátsága a Roxfortot követően is szoros maradt, s Sirius lett Harry keresztapja, majd Féregfark lett Lily és James titokgazdája, vagyis ő tudta egyedül, hová rejtőztek Voldemort elől a kisbaba Harryvel.

  feregfark angolul

  Féregfark eme szerepéről nem tudott senki Siriuson és a házaspáron kívül. Féregfark elárulta Voldemortnak a házaspárt, s csellel elhitette, hogy Sirius volt a bűnös. Sőt, a saját halálát is eljátszotta, és Siriust letartóztatták Peter meggyilkolásáért.

  giardia uomo incubazione

  Patkány képében a Weasley család kegyeibe férkőzött, így lett Percymajd Ron állata. A Makesz angolul Scabbers becenevet adták feregfark angolul. A harmadik kötetben Sirius egy újságcikkben látja meg őt, a Weasley család egyiptomi nyaralásáról készült képen, s felismeri a hiányzó ujjáról, amit még akkor vágott le, mikor feregfark angolul James és Lily halálát követően Sirius elől.

  Sirius megszökik a börtönből, majd a harmadik év végén leleplezi a bűnöst Harryék előtt.

  feregfark angolul

  Harry megmenti Féregfarkot a haláltól, aki ugyanazon az éjszakán megszökik, s visszatér Voldemorthoz. Ám lekötelezettje marad Harrynek, s ennek valószínűleg fontos szerepe lesz a hetedik, avagy a befejező kötetben.

  feregfark angolul

  A negyedik kötetben Peter segít Voldemortnak feregfark angolul a testét, és a nagyúr parancsára és pálcájával megöli Cedric Diggoryt. A félkezét is feláldozza Voldemortért, jutalmul ezüstkezet kap helyette.

  feregfark angolul a paraziták gyógyszerekkel történő megelőzése és kezelése

  A hatodik részben Voldemort parancsára Pitonnak segít, aki megveti őt.