Bélférgesség tünetei és kezelése - HáziPatika

Fogyás szalagféreg

Az enzimek és a hashajtók elpusztítják a férgeket

Ne tedd Nincs olyan ember, akinek ne fordult meg volna a fejében legalább egyszer, hogy fogyókúrázzon. Egy olyan témáról van szó, amely nap mint nap előjön az embereknél, és akár az interneten is rengeteg hasznos tippet találhatunk. De sajnos nem mindenki húzza meg a határt az egészséges diétázásnál, íme 8 olyan őrült fogyókúra, mely nem csak nagyon káros, de vicces is. Fogyás szalagféreg agyag diéta Az agyagdiéta lényege, hogy a vizedbe agyagot keversz és az segít kitisztítani a beleket és oltani az étvágyat.

Valójában viszont súlyosan károsíthatja ez a belső szerveket, úgyhogy eszedbe se jusson! Ez természetesen a többire is igaz.

anthelmintikus gyógyszerek károsítják

A vattapamacs diéta Aki erre a fogyókúrás módszerre vetemedik, az valamilyen folyadékba áztat vattapamacsot, majd lenyeli. A pamacsok a gyomorban, mintha szivacsok volnának, megszívják magukat, ettől úgy érezhetik, hogy fogyás szalagféreg vannak.

Az első teljesen nyilvánvaló bökkenő, hogy a vattában semmilyen tápanyag nincs, a másik pedig hogy kenet nők, hogy nem tudjuk megemészteni, így inkább káros, mint hasznos.

12 rossz diéta – avagy mi az, amit soha ne próbáljunk ki?

A babakaja diéta Babakorodban mindig ezt etted és talán felnőttként is megkóstoltad már a bébiételt, de az biztos, hogy nem eszel meg belőle napi 14 üveggel. Nos, aki babakaja diétázik, az reggelire és ebédre üveggel fogyaszt el, vacsorázni pedig rendes ételt szokott.

fogyás szalagféreg szalagféreg hány méter

Az egyik veszélye ennek az, hogy mivel ezek fogyás szalagféreg ételek hígak, a tested egy idő után nem fogja olyan könnyen érezni, hogy elteltél.

Jobb, ha inkább meghagyjuk ezeket a finomságokat a babáknak.

fogyás szalagféreg

A vérfarkas diéta Sokan imádják a vérfarkasos filmeket, de vannak, akik kicsit túl komolyan veszik. A vérfarkas diéta abból áll, hogy teliholdkor egész nap böjtölj, így veszíts súlyt. És fogyás szalagféreg, akármilyen viccesen is hangzik, van, aki csinálja.

helminták sürgős kezelése férgek tinédzser kezelésben

A monodiéta A monodiéta nagyon egyszerű. Ahogy a neve is sugallja, kiválasztasz egy ételt, például az almát és csak azt eszed. Ez valóban fogyás szalagféreg hülyeség, mint amilyennek hangzik.

A szervezetnek szüksége van a változatos étkezésre, hogy hozzájusson a szükséges tápanyagokhoz.

Gyakori megbetegedések

Ha pedig ez nem történik meg, az alultápláltsághoz és izomgyengüléshez vezethet. A levegődiéta Ha az eddigiek nem lettek volna elég szörnyűek, lássuk a levegő fogyás szalagféreg. Ez nagyon egyszerű, megfogsz egy üres villát és úgy teszel, mintha ennél valamit, miközben csak levegőt eszel. Mondanunk sem kell, mennyire fogyás szalagféreg ez a diéta, és reméljük, senkinek nem fordul meg a fejében.

A jég diéta Vannak, akik szerint, ha megeszel egy liter jeget, elégethetsz akár kalóriát is. Ennek az egyetlen haszna fogyás szalagféreg az, hogy hidratál, semmi más.

A féreg diéta Nehéz eldönteni, hogy a levegődiéta vagy ez a legdurvább, mindenesetre íme az utolsó a listáról: van olyan elvetemült, aki képes lenyelni egy szalagférget, hogy amit megeszik, az egye helyette, így ne rajta rakódjanak le a kalóriák.

fogyás szalagféreg paraziták és kezeletlen

Ez nem csak őrült ötlet, de nagyon undorító is.