Kategória: Férgek

Féregkészítmények károsak, Féregfajok

Tartalom

  A metasztatikus prosztatarákban szenvedő férfiak féregkészítmények károsak orchiectomia eltávolítására irányuló műtéti kasztráció a kóros mellékhatásokkal kapcsolatos alacsonyabb kockázattal jár együtt azokkal a férfiakkal szemben, akik gonadotropin-felszabadító hormon agonista GnRHa terápiát végeztek, a JAMA Oncology által online közzétett cikk szerint. Az utóbbi 50 évben a metasztatikus prosztatarák PCA kezelésében sarokköveként az androgén-deprivációs terápia ADTamelyet sebészi vagy orvosi kasztrálással érünk el.

  uborka szalagféreg ciklus

  A kétoldalú orchiectomia használata azonban csaknem megszűnt az Egyesült Államokban, kozmetikai és pszichológiai problémák miatt. Féregkészítmények károsak hat mellékhatás: féregkészítmények károsak törés, perifériás artéria betegség, vénás thromboembolia, szívproblémák, cukorbetegség és kognitív rendellenességek.

  féregkészítmények károsak

  A tanulmány szerint a műtéti kasztráció az orchiectomiával összefüggésben a csonttörések, a féregkészítmények károsak artéria betegségek és a szívbetegségekkel kapcsolatos komplikációk alacsonyabb kockázatával jár együtt, mint a GnRHa-val végzett orvosi kasztrálás. Nem találtunk statisztikailag szignifikáns különbséget az orchiectomia és a GnRHa között a cukorbetegség és féregkészítmények károsak kognitív rendellenességek között.

  tisztító parazita

  A GnRHa-val kezelt férfiak 35 hónapos vagy annál hosszabb ideig voltak a legnagyobb kockázata a repedés, a perifériás artéria betegség, a vénás thromboembolia, a szívbetegségekkel összefüggő szövődmények és a diabetes tekintetében. A szerzők megjegyzik a tanulmány korlátait, elsősorban visszamenőleges tervét, amely történelmi adatokra támaszkodik.

  féregkészítmények károsak

  Szerkesztőség: Vegyi vagy sebészeti kasztrál - ez még mindig fontos kérdés? A PCA-val kezelt féregkészítmények károsak meg kell ismerkedniük azzal, hogyan lehet ezeket a szövődményeket megelőzni és kezelni … A Sun és munkatársainak jelenlegi cikkében a már vitatott vita és a visszatérítési kérdések által okozott hanyagság növeli az üzemanyagot. Érdekes Cikkek.

  maralia paraziták aktívszén adalékkal méregtelenítő