Belső élősködők: férgek

Férgek ápolókészítmények

férgek ápolókészítmények

Ismertető A papayát — főként a trópusi országokban — már régi idők óta féregűzőként használják embernél és állatnál egyaránt. Az utóbbi időben egyre ismertebb szer a természetes gyógyászatban.

Leírás Leírás A papayát — főként a trópusi országokban — már régi idők óta féregűzőként használják embernél és állatnál egyaránt. Az utóbbi időben egyre ismertebb szer a természetgyógyászatban. Számos előnyös tulajdonsága miatt a belek erősítésére és gyulladásokra ajánlják.

Számos előnyös tulajdonsága miatt a belek erősítésére és gyulladásokra ajánlják. A papaint a papaya magjából és a levéből nyerik ki úgy, hogy az éretlen gyümölcs héját bemetszik. A férgek ápolókészítmények már a Ez egy úgynevezett proteolitikus enzim, amelynek fehérjebontó hatása van.

férgek ápolókészítmények

A papain fehérjebontó hatása által természetes védelmet jelent a bélparaziták férgek ápolókészítmények, mint amilyenek a férgek, a giardia élősködők okozta fertőzés, valamint a bélben élősködő ostorosok, amelyek alapvetően férgek ápolókészítmények állnak és amelyeket a papain férgek ápolókészítmények. A papain ezenkívül segíti a fehérjék emésztését, optimalizálja a belek állapotát, erősíti az immunrendszert és gazdag A-B5- Aszcariasis kezelése felnőtteknél és E-vitaminban, béta karotinban, magnéziumban, káliumban és ballasztanyagokban.

Orsóférgesség - csak egyszerűen

A vegyi anyagok alkalmazása ezáltal — és az állatorvossal való egyeztetés alapján — a szükségszerű esetekre korlátozható. Nyomatékosan felhívjuk a figyelmet arra, hogy a papain természetes béltisztításra alkalmas és nem helyettesíti a kémiai féregűző szereket. A papain étrendkiegészítő, nem gyógyászati készítmény.

férgek ápolókészítmények

Gyógyulást nem ígérhetünk, mert a jogszabályok szerint állateledelnek nem lehet gyógyhatása. Akut panaszok esetén forduljon állatorvoshoz!