Egy alattomos kártevő: a drótféreg

Napraforgó férgek. Gazdasági veszélyt jelentő talajlakó kártevők

Tartalom

  Az Európai Bizottság döntése alapján A talajlakó kártevők drótférgek, pajorok a napraforgó- és kukorica-vetések időszakában húzódnak fel a talaj felsőbb rétegeibe 1.

  napraforgó férgek

  Jermi és Balázs Hatékony rovarölőszeres csávázás hiányában tehát mindenképpen érdemes a talajfertőtlenítés alkalmazása. A talajlakó kártevőkkel szemben a vetéssel egy menetben kijuttatható talajfertőtlenítő szerek közül csak napraforgó férgek gázosodó tulajdonsággal rendelkezők kínálnak biztonságos megoldást.

  A Kentaur® 5 G mikrogranulált talajfertőtlenítő szer hatóanyaga a klórpirifosz, amely gyakorlatilag a hatáshelyen előforduló összes kártevő napraforgó férgek hatékony, gyors duodenalis jelentese biztonságos védelmet nyújt.

  napraforgó férgek

  A növénybe nem szívódik fel, gázképződésével kontakt módon fejti ki a hatását. A kártevők gyérítése mellett fontos szempont a csírázó növények kezdeti optimális tápanyagellátása, amely meghatározza a gyökértömeg kialakulását és a növények kezdeti fejlődésének intenzitását.

  az emberek helminthiasisának megelőzése és kezelése

  Ennek egyik előnye, hogy a gyors kezdeti fejlődés elősegítésével a növény hamarabb eléri azt a napraforgó férgek stádiumot, amikor már kevésbé tudják károsítani a napraforgó férgek kártevők. Ezen hatás eléréséhez és a kezdeti kritikus fejlődési időszak hatékony áthidalásához biztosít megoldást a startertrágyázás.

  napraforgó férgek férgek kezelése az emberek számára

  napraforgó férgek A vetéssel egy menetben kijuttatott, kiváló oldékonysági tulajdonságokkal rendelkező mikrogranulált startertrágya azonnal elérhető és felvehető a fejlődésnek induló csíranövény számára 3. A Radistart Turbo startertrágyázás előnyei a következőkben foglalhatók össze: - azonnal oldódó és felvehető magas foszfortartalmat biztosít a csíranövénynek; - erőteljesen segíti a növény gyökérrendszerének és kezdeti vegetatív szerveinek fejlődését; - áthidaló tápanyagfelvételi megoldást biztosít átmeneti lehülés, vagy stressz esetén.

  A növényvédő szereket biztonságosan és felelősséggel használja!

  hogyan lehet eltávolítani a parazitákat a necatorosis betegség

  Kérjük mindig kövesse a készítmény címkéjén leírtakat annak alkalmazásakor!