BNO kereső | PHARMINDEX Online

Enterobiosis diagnózis, Bélféreg: okok, tünetek, kezelés - HáziPatika

Tartalom

  mi a férgek viszketik a végbélnyílásban

  LLA bőr és bőralatti szövet betegségei MMA csont-izomrendszer és kötőszövet betegségei NNAz urogenitális rendszer megbetegségei OOTerhesség, szülés és a gyermekágy QQVeleszületett rendellenességek, deformitások és chromosoma abnormitások RR99H0Máshova nem osztályozott panaszok, tünetek és kóros klinikai és laboratóriumi leletek STSérülés, mérgezés és külső okok bizonyos egyéb következményei UUKülönleges célokra szolgáló kódok VY98H0A morbiditás és mortalitás külső okai ZZAz egészségi enterobiosis diagnózis és egészségügyi szolgálatokkal enterobiosis diagnózis kapcsolatot befolyásoló tényezők A BNO a betegségek nemzetközi osztályozására szolgáló hierarchikus kódrendszer.

  Az ICD jelenleg érvényben lévő változata a NM rendeletnek megfelelően.

  enterobiosis diagnózis giardiasis pozitivitási együttható

  Míg az ICD a betegségek kódolására enterobiosis diagnózis karakterből egy betű és kettő—négy számjegy álló karaktersort enterobiosis diagnózis, a harmadik karakter után egy ponttal, addig A BNO X. A BNO-ban a rövidebb — egy—négy — karakterből álló kódok csak a hierarchia magasabb szintjén lévő gyűjtőfogalmakhoz kapcsolódnak.

  Az orvosi ismereteknek az elmúlt több, mint húsz évben elért bővülése, a diagnózisok, betegségaltípusok felfedezése ugyanis enterobiosis diagnózis került bele a kódrendszerbe.

  férgek tüdőbetegségek mennyit fizet egy parazita pirula

  A fenti fastruktúrába rendezett listában valamennyi BNO-kódot felsoroljuk. A lista elemei közül azok, amelyekhez aktuálisan valamilyen gyógyszer, gyógyászati segédeszköz vagy tápszer rendelhetősége kapcsolódik, aláhúzással jelennek meg. Az aláhúzott listaelemek hiperhivatkozások, amelyekre rákattintva azon termékek listájához jutunk, amelyeknek enterobiosis diagnózis a megjelenés időpontjában az adott kódhoz, illetve diagnózishoz kötődik.

  kiegészítőket, amelyek segítik a máj méregtelenítő