Index - Tech - Bevallotta bűnét a Blaster.B féreg írója

Féregpusztító gyógyszerek

Tartalom

  Támogass te is!

  féregpusztító gyógyszerek

  Jeffrey Lee Parson bevallotta, hogy ő készítette a Blaster. B variánst az eredeti féreg módosításával.

  Az amerikai szövetségi nyomozók szerint a szerző hozzá is férhetett a fertőzött számítógépekhez. Másfél évtől három évig terjedhet Féregpusztító gyógyszerek ítélethozatal a seattle-i bíróságon lesz, november én, Marsha Pechman kerületi bíró előtt.

  A bika szalagféreg veszélyes az emberekre?

  Parson 18 és 37 hónap közötti börtönbüntetésre számíthat a számítógép-tulajdonosokkal szembeni szándékos sötét férgek miatt. Ezen felül több millió dolláros kárpótlás féregpusztító gyógyszerek is kötelezhetik.

  Parsont augusztusában tartóztatták le, két héttel azután, hogy a Blaster féreg pusztító útára indult több százezer számítógépet megfertőzve.

  giardiasis kezelés antibiotikumok nélkül

  A Microsoft júliusban azonosította a férget, de a felhasználók nagy része még sokáig ki volt téve a rosszindulatú fertőzésnek, féregpusztító gyógyszerek nem töltötte le a féregölő programot.

  Pontos szám kell Még féregpusztító gyógyszerek sem tudják pontosan, hogy hány számítógépet fertőzött meg a Blaster, és az ügyészek, illetve az ügyvédek is más-más számot mondanak.

  féregpusztító gyógyszerek

  Az ügy kimenetele szempontjából azonban egyáltalán nem érdektelen a pontos szám, hiszen többek között Jeffrey Lee Parson börtönbüntetésének hosszúságát is befolyásolja.