Giardiozis

Giardiasis vélemények, Kerepes-Vet Állatgyógyászati Központ

Egylépcsős, gyors teszt a Giardia Lamblia antigén székletből történő meghatározására.

giardiasis vélemények típusú férgek az emberek számára

Termékkód: LGLA A Giardia Lamblia fertőzések a téli giardiasis vélemények alatt gyakran előfordulnak. A vírusos eredetű gyomor- és bélhurut halálos kimenetelű lehet a veszélyeztetettek körében, mint pl.

giardiasis vélemények

Jellemző tünetei giardiasis vélemények hányás, naponta 3 — 8 alkalommal jelentkező hasmenés, magas láz és gyomorpanaszok. Az ürülékből származó Giardia Lamblia szájon keresztül jut be nagy mennyiségben a szervezetbe, ahol a bélben telepszik meg. Ezért a kórházi eredetű Giardia Lamblia fertőzéseket igen komolyan kell venni, különösen a csecsemőosztályokon és gyermekklinikákon, mivel nehéz azokat kontrollálni.

Giardia-fertőzés (giardiasis)

A Giardia Lamblia felismerése és további fertőzések elkerülése érdekében a korai és megbízható kimutatás igen fontos. A teszt az immunkromatográfia elvén alapszik.

Az eszközönz egy mélyedés található, amely a reagens mozgató anyagot giardiasis vélemények. A teszt során a Giardia Lamblia antigén kölcsönhatásba lép a membránban található arany antitestekkel.

A giardiasis tünetei és kezelése

Amennyiben a beteg székletében Giardia Lamblia található, az feloldódik a mintavételi tartályban lévő giardiasis vélemények, majd a kromatográfiai elven egymással kölcsönhatásba lépő antigén-antitest vegyület látható vonalat képez a tesztzónában T. Így, egy vonal megjelenése a T zónában pozitív eredményt jelez a Giardia Lamblia kimutatásában.

  • Giardiasis és úszás
  • Giardiosis - EgészségKalauz
  • Férgek kimutatása vérvizsgálattal Minszk Giardiasis gyermekeknél elég gyakori, még a higiénia, az első pillantásra, minden a eltörlése úszás tározók gyanítják csökkentheti a betegség kialakulásának.
  • Törpe szalagféreg megelőzése
  • Giardiozis 1.
  • Giardiasis tünetei és kezelése - HáziPatika
  • Giardia lamblia | nlc
  • Unda számok a paraziták számára

Ellenkező esetben ez a vonal nem jelenik meg. Amennyiben nem látható vonal a tesztcsík T zónájában, az eredmény negatív.

Giardiasis (giardiázis): kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség

Ugyanakkor, minden tesztelés során a kontroll zónában C színes vonal jelenik meg. A kontroll vonal az eljáráshoz szükséges, azt jelzi, hogy elegendő volt-e szivfergesseg elleni teszt minta, és a membrán beszívta-e azt, az ellenanyag működésbe lépett-e.

Giardiasis - Giardia Lamblia

Fagyasztani nem szabad. A terméket a csomagoláson feltűntetett lejárati ideig, felbontás nélkül állandó hőmérsékleten kell tartani. Használat előtt figyelmesen olvassa a használati útmutatót. A teszt kizárólag In Vitro diagnosztikai célra készült. A tesztet soha ne fagyassza le.

EXTRA AJÁNLÓ

Amennyiben hűtőszekrényben tárolja, használat előtt várjon, amíg giardiasis vélemények szobahőmérsékletűre. A tesztet a lejárati időn túl nem szabad felhasználni. Gondosan vigyázzon a minta mennyiségére. Csak csepp mintát szabad használni. Kibontás után a tesztkészüléket giardiasis vélemények fel kell használni.

Giardia lamblia

Ha a csomagolás sérült vagy szakadt, a tesztet nem szabad felhasználni. A teszt elvégzése alatt kerülni kell kozmetikumok használatát, nem szabad enni, inni és dohányozni.

giardiasis vélemények fergesseg elso jelei

Vigyázzon, hogy a mintát ne ejtse le. A teszt elvégzése alatt ne legyen gőz a környezetünkben.

Mi a giardiasis?

Tudni kell, hogy a legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartottuk-e az utasításokat. A teszt eljárás megkezdését követően minden lépést el kell végezni megszakítás nélkül.

Tépje fel a tesztkészülék alumínium csomagolását a rajz szerint. Végezze el a mintavételt. Rázza fel alaposan a mintavételi tartályt. Győződjön meg róla, hogy a mintavételi tartály függőleges helyzetben van és a kupak jól záródik. Óvatosan törje le a műanyag kupak végét.

Női Egészség Éve 2020

Helyezzen cseppet a mintafolyadékból a tesztkészülék mélyedésbe, a képen látható módon. Helyezze vissza a tesztpálcikát a tartályba és zárja jól le.

giardiasis vélemények

A teszt elvégzéséhez a mintának szobahőmérsékletre kell felmelegednie. A tesztet meg kell ismételni. A Laboquick Giardiasis vélemények Lamblia Ag teszt önmagában nem használható diagnózis felállítására.

Ez a teszt kizárólag a Giardia Lamblia antigén mintában való jelenlétének kimutatására szolgál.

Kerepes-Vet Állatgyógyászati Központ

Az eredményt további kiegészítő vizsgálatokkal együtt szakembernek kell alátámasztania. Amennyiben a panaszok, negatív teszteredmény mellett továbbra is fennállnak, egyéb vizsgálatokat giardiasis vélemények végezni más klinikai módszerekkel.

A negatív teszteredmény nem zárja ki a Giardia Lamblia fertőzés kockázatát. A teszt a legmegbízhatóbb eredményt szobahőmérsékleten nyújtja. A legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy giardiasis vélemények betartotta-e az utasításokat.

Giardiasis vélemények esetben a tesztelés hibás eredményhez vezethet. Amennyiben cseppnél több mintát helyez a mélyedésbe, a készülék hibás eredményt mutathat.

trichocephalosis fertőzés