Parasyte: The Maxim - Én a parazitákkal vagyok - Geekz

Paraziták sorozata

Tartalom

  Tévés minisorozat készül az Élősködők című filmből MTI A nagy sikerű film tévés feldolgozásának jogáért a hollywoodi szaklap szerint komoly licitharc folyt a Netflix és az HBO között, amit végül a kábelszolgáltató nyert meg.

  paraziták mantrás tisztítása amelyek ellen a parazitáknak nincs gyógyszer

  A dél-koreai társadalmi dráma, amelyet zsánere miatt a thrillerek között is emlegetnek, egy nehéz körülmények között élő családról szól, akik egyesével beszivárognak egy gazdag család paraziták sorozata, és átveszik fölötte az irányítást. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a tervezett minisorozat paraziták sorozata film angol nyelvű változata lesz-e, vagy az eredeti történetet folytatja.

  milyen tabletták lehetnek a férgek számára reakció antihelmintikus tablettákra

  Azt sem döntötték még el, hogy ki rendezi. Ezekre a kérdésekre a februári Oscar-gála után térnek vissza - közölte pénteken az HBO illetékese.

  paraziták sorozata

  ÉlősködőkForrás: Mozinet A produkció globális bevétele már meghaladta a millió dollárt 45 milliárd forintot. A minisorozat megvalósításában Pong és McKay executive producerként is részt vesz. Pong korábbi nemzetközi sikert elért filmjei között szerepel az Okja, a Snowpiercer és A gazdatest is.

  az emberi körgyűrű jelentősége a természetben belfereg gyerekeknek

  A produkción már négy éve dolgoznak, de még nincs kijelölve a bemutató dátuma, várhatóan tavasszal lesz a premier.